Täna siis Andri sünnipäev ja käisime selle puhul kinos ja lastemaailmas kinki ostmas. Enne seda hakkasime sättima ja hakkasin oma kulme trimmima selle uue veet masinaga mida reklaamitakse. Hanna tuli minu käe vastu ja mul noh nii kulm läks väga pekki. Nüüd kasvatan ja lähen proffi juurde korda tegema. Mis seal ikka..


Hannale väga meeldis popkorn. Käisime vaatamas “Vaiana”. See oli väga äge multikas. Hanna pidas hästi vastu ja saime filmi lõpuni vaadatud. Paar kõvemat karjumist tegi aga need lühikesed. Hanna tegi mu üleni mustaks ka veel. 🙊

Treiler on siin.

Peale seda läksime lastemaailma ja ostsime kingid. Andri sai roboti ja koera. Robot oli väga vinge ja koer selline tavaline. See mõtetu ja kallis ost. Koeraga muidugi kõige rohkem ka mängib.

Seejärel suundusime Muuga maximasse, sünnipäeva asju ostma. Täna must reede ja maximas siis mähkude hind oli sooduses. Kahjuks mul polnud raha, et neid osta. Hetkel täiesti rahatu. Mõlemad pangakaardid ilusti nullis. Mega nõme tunne 👌 veel 1h aega, et teenida see 23€ .. Seda kindlasti ei juhtu 😢 

Seda tõesti ei juhtnud kuid sain 1,5h hiljem müüdud maha kaks beebi ujumisrõngast 😊


Ise tegin

​Hanna viimased nädal aega on proovinud teha samme. Eile vanaema juures tegi kuskil 4 sammu. Täna köögis olles tegi kohe kindlasti 10 sammu. Mu printess on ikka nii tubli 😊 Loodan, et saan varsti ka videole selle. Plus siis oskab täitsa iseseisvalt minna trepist ülesse. Mu süda pidi algul seisma jääma kui peeglist nägin, et poole trepi peal. Jooksin siis talle järgi ja ta nii kiiret läks veel eest ära. Siit tuleb väike lõik sellest kui uuesti läks..


Homme siis mängumaale mängima ja kooki sööma, ilusat und teile kõigile!

🤗