Hommik algas tavaliselt. Hanna sõi ja mängis oma mänguasjadega. Ma nii vaatasin teda ja mõtlesin kui suureks on juba Hanna kasvanud. Mäletan kui ta alles kõhus oli. Oehh, lapsed kasvavad kiiresti… Igatahes kui kell sai 14:00 siis Hanna tuli kaissu mulle, andis musi ja uinus. See oli mega armas. Mina hakkasin samal ajal tegema lutiketti ja helkurketti. Vaadake nüüd seda karpi! Emma Marii saab kindlasti väga õnnelikuks 😊

Ma nii imestasin, et Hanna tegi lõuna uinaku toas nii kaua. Magas kella 5ni. Siis läksin Marliisile vastu õunapuuse ja sõitsime Ülemiste. Oeh see liiklus tipptunniajal, kohutav. Muuga ristist ei saanud minema. Ma passisin kindlasti seal mingi 10minutit kui leidsin vaba hetke ja sõitsin hullu pasaga sealt minema. Ülemistesse jõudes käisime coffee in’is kakaod võtmas ja siis käisime Marleeni juures jäätist võtmas. Ta töötab Manhattan’is. Olime siis seal kuniks keegi ehmatab mind selja tagant. Ma olin nagu kivikuju. Ma esimese asjana arvasin, et keegi ajab mind segamini kellegiga. See oli emme, Andri ja Avo. Nad tulid peeglitele järgi, mis me ükspäev ostsime. Samuti ostsid nad kapi vetsu. Me olime Ülemistes kolme autoga. Mina enda omaga, emps enda ja Avo oma kaubikuga. Me läksime subway’sse sööma. Mina võtsin oma lemmik spaicy italian subi. Oeh kui mõnus vürtsikas sai mul tuli. Marleen siis pidi tööle tagasi minema. Me Marliisiga panime paki posti ja läksime jysk’i. Ma sain Hannale 90sendiga kaks paari sukapükse ja endale vahva karbi lutikettide jaoks.


Tulime Marliisi juurde ja Marliis ennustas mulle taro kaartidega. Sellest ma täpsemalt ei räägi aga täppi läks küll. Seejärel jäi Hanna Mariette ja Marleeniga ning meie Marliisiga läksime sõitma. Me kahekesi ja ülejäänud poisid läksime tiirutasime Lasnamäel, Pirital, Viimsis ja Kesklinnas. Mulle meeldis. Sain esimese sõidu tehtud, mis ma tahtsin tegelikult kolmapäeval teha. Käisime ka rannas. Seal oli mingi kahtlane heli nagu oleks pomm. Mingi kahtlased mehed väikebussiga oli ka seal. Algul neil sees tuli põles ja kui me kõik vaatasime sinna siis kustutas kähku ära. Muidu samasugune buss oli nagu seal “Kevin üksinda kodus” 😄

Nüüd jõudsime koju ja lähme magama 😊

🤗


Lõunal kui ärkas