Täna oli siis Hannal viimane minisünnipäev. Hommik oli nagu iga teine hommik. Ärkasime ja sõime. Kell oli juba nii palju, et sai Hannale õnne soovida ja kingi üle anda. Hanna sai kaelkirjaku mis on nagu torn mida saab kokku laduda ja samas on klotsid mida saab sinna sisse panna. Hanna siis natukene mängis sellega ja siis jättis selle nurka.

Olin kogunud palju oma vanu riideid heategevuseks. Mõtlesime siis, et viiks need piritale. Seal on mingi punkt, mis võtab riideid vastu. Need kotid ootasid vist kolm kuud seal poole trepi peal. Igatahes viisin need oma autoga ära. Panin posti ka kaks pakki. Roosa ujumisrõnga ja roosa vihmakombe, mis kunagi ammu telliti. Ostsin veel ka CD-plaadi tooriku, et muusika peale panna. Niisiis sain ka endale niiöelda esimese muusika ära kuulatud. Seejärel suunudsime Ülemiste keskusesse. Ülemistes käisime poodides ja ma leidsin jyskist endale peegli. Tõesti see megasuur peegel maksis 6€ ja me ostsime mõlemad ära. Need olid viimased ja sellepärast oli selline hind. Ma olin väga õnnelik, sest juba arvasin, et pean 30€ peegli ostma. Vaatasin ka voodit mida tahtsin endale osta. Voodi seesuhtes annab väiksemaks teha. Mul on vaja just 120×200 voodit aga seda ei saa mitte kuskilt. Näitasin siis emmele seda voodit mida saaks väiksemaks lõigata. Emps ütles sellepeale, et miks vaatad sellist voodit, see on nigel ja pealegi seksivärki ka seal ei saa teha.. Vähe piinlik ei olnud kuna mulle tundus, et kõik seal inimesed just kuulsid seda. See mees müüa vaatas veel järgi, kohutav! 

Vaadake mida ma jyskist leidsin ja seda ma tahan kohe kindlasti! Sellega tuleb meelde veel üks mõtetu inimene kellele meeldivad põhjapõdrad ja kui tal oleks auto ning meil oleks midagi siis kindlasti oleks see minu kingitus temale. Olen kindel, et kõik teavad kellest jutt on 😆


Käisime ka chopstickis söömas. Ma võtsin Hannaga kahepeale friikad. 


Leidsin ka zip.home poest mega kena nurga, kus on mu unistuste tuba 😍 Tuba selline veits nagu vanaaegne ja vanaroosa. Plus see voodi oli ainuke mis seal 120×200 oli. Hind oli ka nii, et kuku perseli. Ütleme nii, et kui ma peaks suure summa võitma lotoga võitma siis esimese asjana ostan selline toakese ja endale apple macbooki ning ülejäänuga teeks midagi mõistlikku 😄 
Võtsin ka sushit koduteel kaasa. Samuti ostsin rimist hambapastat, uue CD-plaadi tooriku ja keerutasin rimis õnneratast 😄

Tokyo55 sushist

Koju tulles hakkasin tegelema siis oma “tööga”. Tegin ühele inimesele kaks ketti. Hanella-Mia ja Arnika saavad õnnelikuks, sest mõlemad saavad uhked ketid. Eritellimus lutiketi näol helkurkett. Ostsin veel Ülemistest puust pärleid kui Meelisega käisime. Tegin veel helkurketi. Vaadake! 

Kui sul on huvi siis kirjuta mulle ja teen sullegi! 😄😊 6€

Hakkasin siis pakkima oma tööd, et homme viia smartposti suutsin ma huule katki teha teiplindiga. Kohutavalt valus on ja tükk tuli ära.


Minusünna möödus vingelt. 11kuud armastust ja nii kiirelt läinud. Minu päiksekiireke 😊

Hanna juba läks tuttu ja mina lähen ka kohe. Muidu homsed seliklused magan maha.

🤗