Üleeile hommikul ärgates kohe nägime aknast lund. Esimene korralik lumi on maha tulnud. Mõtlesime, et sööme ja lähme lumega hullama.

Söödud ja riides. Mõtlesin, et huvitav kus on Andri beebikelk. Lõpuks otsisin kõik kohad läbi ja nagu alati siis seal viimases kohas kuhu vaadad ongi see asi. Minu puhul see kehtib. Igatahes leidsin kelgu aga üllaülla mis puudu on kelgu nöör. Hakkas jälle otsimine pihta ja lõpuks leidsin trimmeri tamiili mis sobib ideaalselt nööriks. 👌🏻

Mõned pildid siis eilsest:


Lumememm ja emme orjab

 

Edasi siis läksime tuppa ja siis varsti läks Hanna tuttu ja mina hakkasin õppima.

Eile siis täiesti tavaline päev kus läksime Maardusse posti järele. Mina siis panen Hanna turvatooli ja pühin auto lumest puhtaks ja istun autosse ning jään ootama empsi. Ootan ja ootan.. Lõpuks tuli ja käisime oma käigud ära.

Hiljem tuli Meelis külla ja läksime hiljem Ülemistesse talle talvejopet ostma. Ma üritasin endale ka midagi otsida aga ei leidnud midagi ilusat.

Vaata seda videot siin

Seejärel seda 👇

 


Nii minu moodi 😹 Ma nii naersin kui nägin seda videot facebookis.

Mõned tänased pildid


Emme uus autoEmps pani oma auto passi mind kasutajaks ja mina panin tema 😄Empsil kolm võtit autol nagu üks võti talle, mulle ja avole. Kasutajad saavad ka siis oma võtme 😂Hanna ise ronis Andrile kaissu

Täna käisime kelgutamas ja hiljem tuli külla Liivi oma perega ja Anette koos Serkuga.

Ma olen viimasel ajal mõelnud koguaeg, et mul pole üldse vedanud ja tunnen ennast nii üksinda. Ma ei ole osanud märgata tegelt kui rikas ma olen. Ma ei ole väärtustanud seda mida mul on.. Ma olen väga väga õnnelik, et mul on nii suur pere. Mul on tõeliselt vedanud. Mu unistus on kunagi, et kõik istuksid ümber laua aga noh see jääbki unistuseks. Mõtlen siis isa poolset suguvõsa 😊

Aitäh, et olete olemas mulle!
🤗