Rootsi video on valminud ja youtube laetud. Kaua aega läks kuna mul internet natukene jamab. Telefonist kahjuks ei saa vaadata kuid kui teha telefonis youtube desktopi vaatega siis saab.

Link: Elise 18 Rootsi

Kuna varsti on halloween siis mis te halloweeni aeg teete? Mina üritasin ühte videot järgi teha ja ütleme nii, et ma väga üllatunud. Mina kes ei ole väga kunsti inimene tuli hästi välja. Ma pilti enda omast ei lisaks muidu naeraksite ribadeks


Eile pidime minema hommiku poole ujuma kuid ei läinud. Pidime ootama Avo ära, et minna ujuma ja kuna ta tuli nii hilja polnud meil Hannaga väga palju aega, et ujuma minna. G tuli Hannat hoidma. Oii kui häiriv oli olla “üksinda” kodus.

Läksin oma asju tegema ja läksin riideid vahetama ja mind nii häiris, et G tuli Hannaga natukese aja pärast järgi ja ma olin poolpaljas kui ta tahtis mu tuppa tulla. Mul oli uks lahti ja kui riided selga sain siis vaatasin, et seisis ukse peal. Hiljem mõtlesin, et kurat akna peegeldusest ta mind ju nägi 😡

Varsti tuli ka vanemad koju ujumast. Läks õhkkond paremaks. Õnneks ma ei pidanud pikka maad kõndima bussikasse, et kinno minna vaid emps viis mind kesklinna ja ise sõitis mu auto talverehvidele järgi.

Jõudsin nii vara, et pidin ootama. Kuna mu kõht oli mega tühi siis läksin subwaysse ja sain 1,50€ saiakese ja joogi kuna oli templikaart
Oeh mul läks kõht nüüd tühjaks.

Ken jõudis ka linna ja siis läksime kinno õudukat vaatama. See oli mega õudne minu meelest kuna olen ka seda mängu mänginud. Siiani ei tea kes seda päriselt liigutas 😄

Tänane päev on suht rahulik olnud. G kirjutas mulle meili peale kuna sealt ta veel ei ole mul blokeeritud. Talle ei meeldinud mu blogi 😆 Sai temaga seal veits vesteldud ja tahab hirmsasti Hannat näha. Andsin talle need kuupäevad kus oleks Hannat vaja hoida kuna keegi teine ei saa. Talle ka ei sobinud need ajad.

Eriti tore oli sellist kirja lugeda 😂
Ütleme nii, et kui see minevik on ja muutunud on siis miks minu mineviku blogi suur asi on? Kui see ainult defineerib seda hetke siis suht savi peaks olema juh?

Eks iga inimene tunneb, et on kannataja nagu mina tunnen, et mina olen ja nagu tema tunneb, et tema on. Kuigi ma ei arva, et olen selle suhte lõpus olnud kannataja kuna keerasin ka siis pasa kokku kuna olin samasugune douchebag nagu temagi.

Siin pole kuskil kellegil õigus…
🤗