Heihopp!

Eile tegime pere keskel väikse istumise. Mina, emme, Avo, Andri ja Argo. Sain kätte oma kaua oodatud auto.


Uhkustamas oma autoga 😬

Hiljem siis sõime ja nosisime meekooki 😊

Täna see ilus päev kus sain ma 18 aastaseks. Erilist tunnet küll ei ole. Kuid väga imelik on mõelda, et ma 18 olen. Ma mäletan selgelt seda hetke kus ma all korrusel vaatasin peeglist ennast ja mul sahtel tühi oli suus. Ma võisin olla siis mingi 5-6-7 aastane. Oeh ja mäletan nii palju mälestusi, mis meil Anettega oli 😍 Sellest võiks kohe terve raamatu kirjutada.

Igatahes külla tulid siis Anette, Sergei, Liivi ja ta lapsed. Meelis tuli päeva poole.

Päev siis hakkas sellega, et me Hannaga ärkasime. Paljud soovisid otse messengeri õnne. Vastasin siis neile ja läksime sööma. Tuli Andri ja siis sõime ning mängisime mingit trips-traps-trulli 3D versiooni. Hanna magas diivanil. Seejärel tuli Avo koju ja soovis mulle õnne. Tõi mulle kollased roosid, kaardi ja maiuspala komme 😍 Seejärel tuli Meelis. Tõi mulle raffaello komme ja kolm roosi. Ma siis natukene uhkustasin oma autoga ka ja läksime tegime väikse tiiru. Sõitsin kirsipuu poodi. Seal polnud midagi, et osta lauale asju. Tema oli siis nõus sõitma edasi maxima. Läksime maxima ja ostsime sealt jälle meekooki, sest see mu lemmik. Pakk küpsiseid ja mähkmeid tuli ka. Hakkasime siis kodu poole minema kui nägin Argot lille poes. Argo ostis mulle ka lilled. Koju tulles andis mulle kolm roosi üle koos raffaello karbi ja shampusega. Hiljem siis tuli Anette koos Sergeiga ja tõid mulle päris vahva kingi. Panen allapoole pildi. Liivi tuli kõige viimasena ja tõi mulle sussid, huulepulga ja aluspüksid.


Anette ja Sergei kink mulle 😝


Mulle kingitud lilled

Paar klõpsu ka Hannast. Algul väga klammerdus mu külge ja kartis teisi. Maha ei saanud üldse panna. Lõpuks harjus ka ära🤗🤗