Avo peab tavaliselt oma sünnipäeva Valgejõel. Üks aasta kui käisin tema sünnipäeval siis oli meeletult palav ilm. Pidi koguaeg jões kastmas käima. Igatahes kuna mul oli üks üritus samal päeval siis pidin bussiga minema Valgejõele järgi. Üksi ma ei tahtnud minna ja kutsusin kunagise crushi kaasa. See oli üks väga tore sünnipäev. Avo oli toonud sinna vaadiõlu, siidri ja mahla. Ma käisin siis seda siidrit seal koguaeg maiustamas. Minust peaks üks vägev pilt olema kus mul käes kolm siidri topsi. Peaks üles otsima ja lisama siia pildi 😄 

Üks aasta tegime talle üllatuspeo. Tegime võlts meili ja saatsime kirja, et tahame rentida Valgejõe kohta. Tema siis valmistas seal kõik ette. Pani sauna valmis ja tünnisauna. Meie aga kogunesime ühes rekka parklas ja hakkasime kõik koos autodega sõitma sinna kohale. Väga põnev oli. Avo oli ikka korralikult üllatunud. Kuna mina olin just G-ist lahku läinud siis kõik küsisid tema järgi, et kus ta on ja mis ta teeb jne. See rikkus mu tuju väga. Kuna ma siis olin veel “haige” (raseduse algus, millest ma ei teadnud veel) siis väga juttu ei teinud seal kellegiga ja istusin autos. 

Avo traditsioon on teha ka Valgejõel suvelõpu pidu ja suve alguses väike peoke. Nendest ma väga ei oska rääkida, sest mälestused võivad olla veidi segamini 😄