Autokoolis on veel 11 tundi jäänud. Teoorias on jäänud 1 moodle teha ja 2 klassitundi. Pime ja libe on ka veel tegemata. Autokoolis läheb mul hästi. Emmega olen ka harjutanud sõita ja mulle meeldib. Viimased korrad ei ole auto ka välja surnud. Tavaliselt emme autoga koguaeg suri välja. Tegin veel esimese maantee sõidu ära valgejõele.

Kooliga on mul suht sitasti. Mul ei anta aega ja G ei taha Hannaga olla. Ükskord oli nii, et pidin õppima hakkama ja tema pidi hoidma. Lõpp oli see, et mina ei saanud õppida ja me olime tülis. Pidin ise Hannaga tegelema.

Hullult närvidele käib see, et G üldse mind ei aita. Täna käisin arsti juures Hannaga ma pidin kuskil 10kg kandma 800m ehk siis pidin bussikast Hanna turvatooliga minema koju. See käib ka veel närvidele, et passib arvutis ja kui ma palun tal Hannat hoida, et ma saaksin õppima hakkata siis ütleb, et tal vaja ka õppida. Okei õpi siis aga ära passi arvutis ja ära mängi LOLi ega runescape. Ta päev läbi mängib seda. Teine kord on söömata ja tuleb alles õhtul alla sööma. Mõnikord sööb hommikuks krõpsu. Pole ime, et sellise toitumisega paksuks on läinud. Kui ta on Hannaga olnud siis teeb söögi valmis paned lutipudeli suhu ja lutipudeli alla padja, et see püsti hoiaks. Ta isegi ei kontrolli kas ta sõi kõik ära. Hanna jääb enne magama ja siis imestab miks Hanna koguaeg üleval on. Isegi päeval õue magama ei suudeta panna. Ta magab siis kauem.

ohh jah mehed.. sai jälle taga kiruda.
hakkan õppima..